@ Amsterdam

publicerat i Ung&dum!;
Good girls goes to heaven, bad girls goes to Amsterdam!?

Vilken resa, herreguuuuud! haha! Sjukt roligt, och vilket gäng! Vilka upplevelser, vilka människor! Fest, Coffeshop, Redlight district, skandal! Allt på en och samma gång!!

Resan började 04.15 Torsdag morgon och jag o Emily skulle ta tåget till Kastrup. Men kom det ngt tåg? Nej! Så vi fick ta taxi! På planet 07.00 framme på Hotelet i Amsterdam ca 09.30, ut på stan direkt och där började festen som sedan varade till Måndag kväll! Det första vi gjorde när vi kom fram var o sätta oss på en uteservering och dricka öl, det blev 1,2,3,4 sen bar det iväg till Hotelet igen där VERKLIGEN Timbaland spelades på stereon! haha! ( sa du nååååt?? ) Vid, 12.30 gick vi till affären och handlade spriiiit, Bayleys, frysta hallon och sprite! Vilka drinkar! Så när Åsa o Karin kom vid 20.00 var vi rätt så på g! haha! Men roligt hade vi Espliiiing!!

   

Annars blev den kvällen gaaanska lugn, förutom lite "pinn juckande" och "Hiss sittning"! haha! Fan vad UDDA!

Fredag morgon började huuur bra som helst! ( haha ) vi var ute o vandrade, kollade in lite olika ställen och bara drev runder i det underbara vädret! Sen på kvällen blev det Party, Party!!!!!! Vi mötte upp Anahi som bor i Amsterdam inne på Leidsteplain och därifrån tog hon oss till ett litet annorlunda ställe, jo en BÖG klubb!! Så jävla roligt!!!! Vilka grabbar alltså! Där träffade vi en hel skön kille med världens roligaste t-shirt : Im Here about the BLOW JOB!

          
 
Det var rätt passande! Där träffade vi även en lesbisk tjej som också var skit trevlig, så efter bög klubben gick vi till en Lesbisk bar ist, men det var inte riktigt ngt för oss! hahaha!!

(Guess who? ) HAHA!


Efter alla dessa Homo upplevelser kände vi att vi behövde lite omväxling igen så då åkte vi till ett riktigt bra ställe som jag inte alls kommer ihåg vad det heter! Men det var riktigt roligt iaf och det blev helrör och grejer! hahaha! :D

             
 
Lördag morgonens bakfylla var inte riktigt att leka med, men det var sjukt fint väder ute så vi begav oss utåt även denna dag! Vi gick och mötte Anahi, gick och köpte öl, vin ost, kex och Åsa chpis! hehe! Och så gick vi och hyrde en liten "Trampe" båt! haha, jag tror inte det är många gånger i mitt liv som jag har skrattat så mycket, herreguuud! Emily blev utsedd till bästa styrman, haha! Mig och Åsa gick det inget vidare för, och Karin var nojig för där var båtar! haha! Jo, vi var ju i en kanal! ;) Sen blev det ugång även denna kväll!! Muuuchooo trevlito!!

             



På söndagen mådde jag som jag aldrig mått i hela mitt liv, och det var d fler som gjorde! hehe! Vi sov i stort sett halva dagen, men jag hade sprall i benen och ville ut så jag väckte karin och vi begav oss! Men det blev ingen lång utgång! haha, vi fick typ panik.. Varmt o klibbigt o ja.. Så tillbaka till hotelet igen sov lite till, sen gick vi till ett skit fint steakhouse, och käka, sen bara till ett mysigt ställe och drack vin och bara tog det lugnt! Sen hade vi lite "mys" på hotellet när vi kom tillbaka! :D

       

Måndag var vi ute o skulle shoppa, det blev inte mycket tlll shoppande men trevligt ändå ;) Sen åkte vi till flygplatsen 16.30, drack lite öl där så man slapp vara nervös för o flyga! Sen hämtade Paddy o Jonas oss på Kastrup så man slapp det jääävla tåget! haha! Skööönt! 

Nä men som sagt! Vilken resa.. SJUK, UDDA, OCH GALEN!!!!