Ett snabbt besök!

publicerat i Ung&dum!;

Då var man hemma igen efter 3 sjukt roliga dagar i London!! När jag kom dit kändes det nästan som att jag aldrig hade flyttat hem, jag har träffat de personerna jag mest ville träffa och gjort det jag kom dit för att göra. Dvs, fått hem mina kläder!!
Jag o Malin började resan från Malmö/sturup tisdag eftermiddag, och landade i London på kvällen! Vi åkte in till Victoria station och mötte upp Eris, sen åkte vi till O`neils där Anna, Mario och Alberto satt o väntade! Så jävla roligt att träffa dom igen!! Jag o Anna gick även in på Le Pain Quotidien ( mitt gammla jobb ) för att säga hej till Rodrigo som jobbade nattskift, jag tror helt ärligt att man inte kan hitta en person till som är så härlig som honom.
Sen bar det hemåt och upp ganska tidigt på onsdagen för att åka till Primark!! Jag älskar den affären så jeefla mkt! Jag handlade typ 5par skor, 2 linnen, 2 klänningar, 1 väska, smycken osv! Vi gick en runda på oxford men sen bar det hemåt igen för att förfesta!
Jag ringde även Paly, en kille jag uppskattar väldigt mkt och som jag tror jag kommer ha kontakt med väldigt länge! Och det var verkligen helt underbart att få träffa även honom igen. Vi förfestade hemma hos oss och sen gick vi till Sound, som jag aldrig under hela min tid i London har haft en tråkig minut på ;)
Sen blev det efterfest och vi gick o la oss vid 05.30 och upp igen 09.30 för jag var röksugen?! Jag o Anna satt ute o feta oss hela dagen, vi åt äkta engelsk flottig kyckling, glass, osv! Sen började jag dra fram mina gammla grejer och började packa!
Jag o Anna åkte o mötte Malin o Eris på victoria 18.00 sen tog vi tåget till Gatwick och tog planet hem igen till Sverige!


Haha, men vi hade lite otur.. Först var det lite problem med bussar o tåg, sen var planet till malmö försenat, sen när vi väl kom till Malmö hade min kära pappa kört fel på vägen dit så jag o Malin satt på flygplatsen i 1½h och väntade på honom!! Stackars pappi! Men inte konstigt iofs för de har tagit bort skylten om avfart till sturup så han är inte den ända har jag hört ;)


Så nu var man hemma igen.. Känns väl både bra o dåligt! Jag hade gärna stannat någon dag till, men sen samtidigt känner jag att jag fick ut precis allt d jag ville och träffade de personer jag helst av allt ville träffa!


Har en jäävla massa bilder, men här är några från början till slut!

                                                                          Primark ;)                                                        Paly!!