Skandaler?

publicerat i Ung&dum!;
Nopp, inte en ända! Helgen har faktiskt varit överraskande rolig.. ( fast att det var festival ) , shiit vad jag tradar om det! ;) Jag var tom där Torsdag, Fredag Lördag! ( dubbelmoral ? )
I torsdags skulle jag, emily och petra ner och bara ta EN öl.. Men det blev några glas vin, och en drink hos petra, så det slutade med att Petra åkte på fest och jag o Emily trillade ner i stan.. Ett snabbt besök på Hampan sen 1,2,3 satt vi i en karusell?! Sen blev det en till! haha! Precis allt det som jag sagt att jag absolut inte gillar! men vafan, det var roligt ändå!
I fredes var det upp tidigt till jobb, och Emily ligger kvar och sover i min säng :S Finns inget värre! ;)
Efter jobb var det bara hem o duscha inför kvällen, och en glad liten Mimmie kommer tidigast av alla ( sugen eller? ) :P sen kom de andra med så det blev ett väldans party! Jätte rolig kväll verkligen! Likaså i lördes, den var iofs lite lugnare.. Vi tittade på Svenska Akademin ( som är så sjukt bra ) Så ja.. Jag är nöjd!

♦ En liten resa har vi även planerat in.. Jag Åsa, Emily och Karin ska på en 5 dagars resa till Amsterdam i Augusti. SKa bli så himla skönt att komma bort lite.. Fast att det inte är så länge, mår man ändå mycket bättre när man kommer hem! Bara få byta miljö lite.. ♦

Idag flyttar ju jag också! Jag ska hem direkt efter jobb och packa det sista och städa sen helgen! Sen flyttar marjam in på Onsdag 1/8.

Nä nu ska jag göra lite nytta här på jobb..



image13