Dansbands fantast?? HAHHAHA!!

publicerat i Ung&dum!;
Nu e vi på väg, dumdumdidumdum, jag finns här för dig, dumdumdidumdum, du står här bredvid, o leeer mooot meeej!

HAHAH!! Denna jävla dansbands låten har jag haft i huvudet heeela dagen! Har ni hört den någon gång?? Det roliga är att det är min kompis pappa som var med i ett band : Martys, när vi var små och de gjorde denna! Jag har säkert inte hört den på 10år så hur faaan kan jag ha den på huvudet nu?? SINNES :P

Igår jobbade jag kväll med EM, fan vad jag älskar att jobba med den tjejen! Så sjukt skönt o avslappnat! Men vi gjorde en liten tabbe! När vi precis hade larmat och skulle låsa kommer jag på att jag glömt min väska där inne.. Vi har 30sek på oss innan larmet går och det hade kanske gått 10sek, men vad händer?? Jo larmet går! Det lät fan över hea jävla knutpunkten!! Men vi fick av det och larmade på igen! Sen när jag, Jonas, Nitton och Dala står utanför o röker ( kanske 3 min efter ) kommer det 2 securitas vakter springandes! hahha, lite pinsamt! Lilla jag fick ju glatt springa in o förklara situationen! Förlåt grabbar ;) hahha!
Sen tog Jonas o jag bussen ut till gruuuuue, det var meningen att det skulle bli tidigt i säng eftersom jag började 06.30 idag igen o Jonas 06.00 men vi var duktigt övertrötta båda 2 så det blev inte så tidigt iaf, men vi hade riktigt mysigt och roligt ;)

Idag jobbade jag som sagt mellanpasset, det har varit en ganska lugn dag faktiskt! SKÖÖNT!!! Och vi har äntligen slutat med dom jävla 19kr frukostarna o 9kr latte! Tackar jag fööör!!
När jag hade slutat kom Åsa förbi så har vi gått en liten runda på stan och nu är jag hemma! Jag ska hem till Mammii sen o sova där för jag börjar 05.00 imorgon!
Jonas är i Malmö så han vet man ju aldrig när man ser igen! Hehe! Bara han tar det lugnt ( dröm en dröm ) är jag nöjd!
Men så uppspelt han var när jag träffade honom innan blir det nog ganska livat ikväll ;)

Eftersom jag är ledig på Torsdag blir det kanske lite vin mys hemma hos mig imorgon! Emily och Åsa kommer antagligen ut! Så det ser jag framemot!

Nu ska jag ta mig mot Viken! Ha en duuuktigt härlig kväll ;) PUSS!!

Har försökt i 1000 år nu att lägga upp lite bilder här men det gick ej så de kommer en annan dag ;)