Hej heej haaallåååå!!

publicerat i Ung&dum!;
Ja då har det börjat om från början igen.. Mitt internet fungerar ej!! Så imorgon måste jag lämna in det igen.. Riktig jävla skit är det! Avgå 3! hahaha!!

vad har hänt de senaste dagarna då?.. :S

I torsdags så var jag ledig och på kurs i malmö, sen åkte jag hem till Malin o drack lite vin och vi fick för oss att vi skulle ta oss in till stan! det blev PL en runda med en hög alkisar ;) haha! dvs Sofie,cliff,michaela o några till!
Lite innan dom stängde tog jag en taxi upp till Jonas o sov där.. Han var inte jätte glad när jag trillade in där och han skulle upp o jobba kl.6..
I fredags vaknade jag av att Emmy ringde o väckte mig så hon hämtade upp mig så åkte vi till ebbas o käka frulle/lunch. Mycket gott o mysigt! Sen körde vi ut till grue, glodde lite affärer här o sen upp till mig o prata o prata o prata :)
Sen kom jonas ut sp hade vi bara en lugn o mysig kväll..
Igår jobbade jag 7-13 och då bar det hem till jonas o sov en timme sen åkte vi på 1års kalas! Trevligt, men en jävla massa ungar som skrek! hahha!
Sen på kvällen åkte vi hem till min Mamma där det blev några öl, sen vid 23.30 var jag o Malin ( som också kom ut ) trötta så vi bestämde oss för att åka hem o Jonas åkte in en runda till stan!

Så jag sov hos Malin inatt och här sitter jag nu.. Väntar på att klockan ska bli 12 så ska jag åka in o jobba.. Jobbar själv mellan 15-18 såå tråkigt!!

Nu får jag sätta fart!

Ha det gott!! Tjooheeej!