Tråkig & sjuk....

publicerat i Ung&dum!;

Åååh vad tråkig jag har varit! Inte uppdaterat på 100 år!!
Men känns så meningslöst o skriva när  man inte har ngt roligt att skriva om..
Men vi ska se om vi kan komma på ngt.. Vad har hänt sen sist?!

I fredags tog jag o jonas det jätte lugnt för jag skulle jobba morgon på lördagen och jonas skulle iväg tidigt för att kolla på rögle! När jag hade slutat jobba 14.00 gick jag o shoppade lite för mig själv sen hämtade cattis,weberg o madde upp mig utanför knutan så åkte vi hem till weberg! Vinet korkades upp direkt ( iaf för mig o catis ) madde o weberg skulle ha myys middag! Vi gjorde iaf oss i ordning där sen gick jag o cattis ut på vårt eget lilla äventyr! Malin joinade även senare på kvällen! Det blev utgång, först stog vi på Tivoli tills lamporna tändes o sen gick vi vidare till Cardinal och stod även där tills lamporna tändes! DÅÅ har man roligt!!! När klockan var ca 5.30 kom jonas o hämtade upp mig i en taxi så åkte vi hem till honom!

Söndag.. GUUD ja, då mådde man som man förtjänade! Fiii faaan! Jonas var inte så jätte kry han heller men när vi vaknade åkte vi ner o käka på donken o sen tog vi bussen ut till mig o bara låg i sängen hela kvällen o kollade film o möös!

I måndags jobbade jag och i tisdags var jag hemma hos emma o Amanda! Som vi busade ;) Så sööt hon är!
Sen på kvällen sov jag hos mamma, jobbade morgon i onsdags och efter jag slutat träffade jag cattis så åkte vi o handlade mat på maxi och lite vin på systemet, så hade vi sån Johanna&Cattis mys kväll :)
Ledig i torsdags och jag mådde inte alls bra.. Feber o skit! iiisch o piii! Men min lilla lillebror fyllde 10 år igår så vi var ute o åt med la familia, sen vaknar man inatt och blööö.. Maginfluensa på höög nivå :(
Fick ringa till jobb kl.6 imorse så de skulle kunna hitta ngn som skulle jobba för mig! Så jag får bli hemma hela helgen! Jag verkligen hatar att vara sjuk.. Men min lilla man är också sjuk, inte maginfluensa dock men en fet förkylning! Han har varit gullig o hämtat vatten till mig 10000ggr inatt! jag har inte ens rest mig från sängen sen jag vaknade igen vid 10 :S Jag hoppas jag har blivit frisk till på söndag för då är det julskytning och sånt älskar jag!

Jag har även fått en ny tele från 3 och jag skulle precis lägga in lite bilder sen veckan men fattar inte mig riktigt på den och har inte ork att krångla med det nu..

Men ni som inte mår som jag får ha en trevlig helg!!! Själv kommer helgen att spenderas i sängen :(

PUSS & KRAM!!