En lyckad helg!

publicerat i Ung&dum!;
Måndag igen och helgen har varit riktigt trevlig och lyckad :)
I fredags tog vi som sagt det bara lugnt, och i Lördes var det fest! Först var jag hemma hos Emma o firade underbart
söta Amanda som blev ett helt år! Helt sjuukt vad tiden går fort!

Sen åkte jag o Anna direkt därifrån hem till Malin som blev 20år äldre. Vi åt riktigt god mat, drack som fan och sjöng karaoke så mkt att jag knappt kunde prata igår ;) haha! Vi tog 00.25 bussen in till stan och gick först en runda till hampan, sen Tivoli, sen gick jag o träffade Jonas, Emliy och Amin så drog vi till swea! Där var riiiktigt roligt! Efter det gick vi hem till Martina och efterfestade lite men där blev vi inte så länge för dom skulle dra till Roskilde! Normatl typ 04.30 på morgonen? haha! Så vi mötte upp Staffan o Michaela och åkte upp till dom ist..
Sen tog Jag, Jonas o Amin taxi hem till Jonas vid 06.00 och sen sov vi bort typ heela dagen!

Men kvällen igår visade sig bli riktigt trevlig trots en bakfylla som slår allt... Jag o Jonas gick o åt på Thai corner med Michaela o Staffan. Sen gick vi till Tivoli och såg fotbollen, och där efter en runda till hampan!

Imorse åkte jag hem till Petra så åt vi frulle och skvallrade lite som vanligt ;) och nu är jag hemma i Höganäs igen och ska ordna med lite saker! Sen blir det att åka in till stan igen och träffa Mia som kommer hem idag och de andra töserna och ta en kvällsfika någonstans!
Helgen är även redan planerad.. På fredag ska vi vara ett gäng tjejer o titta på Sex and the city filmen o dricka vin och därefter utgång, och på lördag ska förhoppningsvis Jag, Jonas, Mamma, Johan mfl. åka o se Kim larsen!! I WANT TO!!

Nu kom pappa hem så nu ska vi käka lunch! Ha det gött! POOOOSSSSS!!!

Michaela, jackie, petra, jag & anna <3