Det blev bättre :)

publicerat i Ung&dum!;

MIn fredag morgon/förmiddag var inte den bästa men det blev verkligen bättre!!
Först på dagen åkte jag in o mötte Åsa så gick vi o tog en fika och snackade en maaaaassa skit! Sen mötte jag Jonas vid 18.00 när han kom från Rydebäck så åkte vi upp till Michaela o staffan dit även Malin kom!
Vi hade bokat bord till 21.00 på bowlinghallen så först åt vi sviiin god mat, och sen nattbowlade vi o drack en jeefla massa! Verkligen sviiin roligt!! Jag kom inte sist!! hahha, 3e plats faktiskt! ( lite stolt ) hahahha!
När vi kände att vi var klara där uppe traskade vi ner till hampan där vi mötte upp ett jävligt glatt gäng som tex, Paddy, victor, cattis, jens mfl! Sen när dom stängde gick vi en liten runda ( hahah ) och sen en tidig buss hem till Höganäs! Det var riktigt skönt o titta på klockan när jag o Jonas låg i sängen o klockan bara var 03.15! YES!!

09.30 ringde klockan och det blev upp o käka lite frulle o slänga på sig lite smink, sen bar det av mot bussen igen! Jag skulle jobba o Jonas skulle åka o möta upp Victor för att ta sig mot kbh!
Tiden gick hyffsat fort o jobba trots att man var bakis o trött! Efter att jag slutat 16.00 åkte jag upp till Michaela o Staffan och snackade lite shiiit, sen tog jag bussen hem till Malin och vi åt mummsig tacos o tittade på Pearl harbour, eller försökte iaf.. Mina ögon slocknade redan vid 22.30 ;)
Men man blev störd ett antal ggr under natten, EMILY!!! :P

09.30 i morse vaknade jag pigg som en lärka med tanke på att jag sovit huuuur länge som helst!

Så jag gjorde en liten fuling och "råkade" väcka malin när jag gick på toaletten! haha!
Vi bestämde oss iaf för att åka in till espresso house o käka frulle eftersom det är så underbart väder, och nu är jag hemma igen!
Min pappa kommer till mig om ca 1h och ska sätta upp mina lampor och sen kommer Jonas någon gång ikväll när han kommit hem från kbh!
Det blir mys framför tvn med kina mat ikväll!!



Jag är pisse nervös inför morgondagen.........................