Tiden bara springer....

publicerat i Ung&dum!;
Ænnu en helg førbi och tiden bara springer ivæg!! Imorgon har jag o Malin redan bott i Oslo i en månad! Nu har man væl ændå upplevt lite av allt.. Man har kommit in i jobbet, lært kænna stan och træffat helt fantastiska mænniskor! Allt kænns toppen!!

I lørdags var vi som sagt på Rock fest! Helt okej, bara att en annan hade ju spøkat ut sig som fan och halva festen visste om det, andra halvan inte! hahaha, man fick lite konstiga blickar! Vi var på festen i kanske 2h sen rørde vi oss neråt stan och gick på FRIDAYS, sjukt bra var det! Dær var vi till det stængde o sen skulle vi ta taxi hem! NOG lætt!!? Det slutade med att vi fick stanna en fræmling som precis skulle parkera att køra oss før 150kr! haha!
Nær vi kom hem blev det lite efterfest till typ 6 sen vaknade jag o malin i soffan kl 9! haha! Sprængande huvudværk, i promise!!

Igår hade vi en av de mysigaste dagarna på længe! Vi vaknade vid 2, sandra kom o drog upp oss! Så gick vi ner mot Aker brygge o gick på julmarknad!! EFter det satte vi oss på Åpenbar før att dricka något værmande, malin kom med en lysande ide : Varm choklad med rom! Mmm gott, men lite stark så man hann inte mer æn nyktra till innan huvudet snurrade igen ;) Hem igen och julpyntade och lagade spagge o køttasås sen bara hade vi mys i soffan med pepparkakor o mjølk! Michaela o Sofia kom också!

Idag ær både jag o Malin lediga så vi var precis på banken och øppnade bankkonto! Men nog kul att jag får min førsta løn siste december???!!! NORMALT? Kan man leva på luft, vatten o kærlek?
Sen ska vi gå till mitt jobb o dricka kaffe før de har 15års jubileum idag sen ikvæll blir det Ikea med Sandra o Sofia! Vi ska køpa JULMUST!! Fy fan vad gott! Det har dom juh inte hær..

Næ nu ska vi røra på oss!! værma jul hæslningar från Norge!!