23/1-08

publicerat i Ung&dum!;
Personal fest i Söndags, SKANDAL!!! Jag som bara skulle dit o dricka 1-2 glas vin men ist blev det 1-2 flaskor haahaaa! Johanna i ett nötskal ;) Jag skulle ju då börja jobba 05.30 på måndagen men var hemma 02.00 så jag vaknade inte av min klocka som ringde 04.00, så ist vaknade jag i panik exact 06.58! Fortfarande onykter sprang jag i mig kläderna och ut till bussen. Jag anlände på jobb 07.45 och tur som jag hade var det den "snälla" managern som jobbade så han sa att det inte gjorde ngt, men imorgon är jag beredd på att få en fet utskällning av en annan manager! :S I london är det inte som att komma försent i Sverige, här får man varningar o skit! Men vafan, första gången jag är sen så det får dom ta! Hehe!

När jag slutade jobba 14.00 i måndags var det bara rätt hem i sängen o sova några timmar sen när anna kom hem 20.00 var det bara in i duschen, göra vid sig o börja dricka igen inför Sports Café och vi hade preciiis lika roligt som vi brukar ( om inte roligare ) haha ;) Sen i tisdags gick vi några stycken och bowlade, drack öl och spelade pool med jobb! Idag har jag o Anna bara städat, stor handlat och nu sitter jag här mätt som fan efter att ha ätit Tacos och glass o frukt till efterrätt med våra spanjorer ;) Möööcket trevligt! NU ska jag över gatan, köpa nytt buss pass, ciggaretter, in i duschen, sen rätt i säng för jag börjar jobba 05.30 imorgon bitti.. Vilket är om 7h! FY FAN!

Pappa kommer om 8 dagar! Ska bli så himla mysigt! Vi ska gå o titta på We´ll Rock you, åka till Webley stadion och sitta på beckhams plats i omklädningsrummet ( haha )  och göra en massa andra roliga saker!

CIAO!!

Jag o lite köks personal på Personal festen! ( haha snacka om rödvins tänder!!! ) 

                               
               
Anna o Elodi        


Party



Bowling!!


haha, jag förlorade fett kan jag berätta!