Jag börjar se ljuset igen!

publicerat i Ung&dum!;
Go kväll mina damer och herrar! Vilken otroligt rolig helg jag har haft :) Hoppas ni har haft detsamma?

Igår blev det grillning hemma hos pappa, vi pratade om en massa gammla grejer och jag skrattade så det krampade i magen! Helt sjukt vad gammla minnen kan göra en glad!! Sen drog vi ner hela gänget på kajkanten óch där var så sjuuuukt mycket och roligt folk!
Träffade alla mina gammla kill kompisar från nyhamnsläge och även några kompisar till Tommy, bla Frank som jag nog inte sett på 4 år! Sen blev det lite efterfest osv! Dock inte så mycket för mig för jag somnade! haha! Jag vaknade kl.10 i min säng med alla kläderna på och jag hade huvudet där jag i vanliga fall har fötterna och fattade ingenting! Va fan? Här var ju fullt med folk precis och nu var jag helt själv! hahah! Ringde Malin direkt och frågade var fan hon var men hon hade gått hem! SNÄLLT Malin att inte väcka mig!! haha! Men hon kom med frulle iaf ;)

Malin har ju då blivit min nya pojkvän! Som idag, ( hahahahah ) Först åkte vi ut till min mamma och jag gav henne en liten morsdag present. Ett sjukt fint armband från Pearls for girls och så åt vi o drack några öl där. Sen tog vi bussen tillbaka till höganäs och gick till hennes mamma och gjorde detsamma!! Men mysigt hade vi iaf :)

Nu är jag så trött så jag knappt ser tangenterna på datorn, har nog inte fått mer än 8-10 timmars sömn denna helgen och jag är ledig imorgon så här ska det sovas!!!

På Torsdag kommer Anna från Göteborg!! JAAA som jag längtar!!

Ha det så bra så länge!! PUSS O KRAAAM!!!